NaslovnicaVijestiKAKVA LUDORIJA: Perez ima ludu i pomalo nevjerovatnu ideju za zimski transfer...

KAKVA LUDORIJA: Perez ima ludu i pomalo nevjerovatnu ideju za zimski transfer rok

Pred nama je jedan od najzanimljivijih transfer rokova, barem što se tiče madridskog Reala. Klub mora pojačati svoju ekipu a ako želi spasiti sezonu, pojačanja su neophodna. Popis želja je dugačak i varira iz dana u dan. Činjenica je da će Kraljevski klub morati napraviti neke promjene jer trenutna situacija ne zadovoljava nikoga.

zimski transfer rok

Nakon velikog poraza u El Clasico Real za Kataloncima zaostaje za 14 poena, a kako stvari stoje, prvenstvo je već izgubljeno za njih. Da Madriđani u svojim redovima žele bivšeg člana Barcelone, danas igrača PSG-a Neymara, nije ništa novo.

[su_bonus]

Brazilac, koji je ove sezone preselio u Pariz za rekordnih 222 milijuna eura, star svega 25 godina je nogometaš za budućnost, a s druge strane, Cristiano Ronaldo ima 32 godine te je na zalasku karijere.

>> SUKOB MIŠLJENJA U MADRIDU: Perez ga želi u klubu, a Zidane ne želi ni da čuje o tome

Engleski list Express pozivajući se na izvore iz španjolskog Diario Gola, prenosi da je Alpha i Omega Reala, Florentino Perez, ima paklen plan za nadolazeći transfer rok. On bi parižanima trebao ponuditi nešto što jednostavno ne mogu odbiti – Cristiano Ronaldo i još 100 milijuna za Neymara.

[su_bonus]

Odnos uprave Reala i Ronalda je već odavno narušen. Ronaldo želi veći ugovor koji bi mu mogli ponuditi  bogati vlasnici PSG-a što ovaj transfer i čini logičnim, ali teško je vjerovati da će se zaista i desiti.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!