NaslovnicaVijestiKakva pomutnja u Italiji: Svi su mislili da Alexis Sanchez ima koronavirus!

Kakva pomutnja u Italiji: Svi su mislili da Alexis Sanchez ima koronavirus!

Svi smo vidjeli kako se vijesti mogu brzo proširiti, ali čini se da se to možda svodi na neki loš prijevod, a ne na stvarnu činjenicu.

Kakva pomutnja

Izvješće CDF-a čini se da ukazuje da je Alexis Sancheza zahvatio coronavirus koji se sada proširio Europom, ali ne zvuči kao da on zapravo ima bolest.

Čini se da je istina da je Inter Milan kao klub pogođen zbog nadolazećih utakmica koje se moraju igrati iza zatvorenih vrata, ali stvarno treba naglasiti da za sada nije potvrđeno da neki igrač Intera ima virus.

To nije zaustavilo širenje histerije na Twitteru:

Najnovije vijesti

Carlo Ancelotti otkrio što mu je Pep Guardiola rekao nakon utakmice

0
Nakon dramatične utakmice i serije penala u Manchesteru, Real Madrid se izborio za prolazak u polufinale Lige prvaka, pridruživši se PSG-u, Borussiji i Bayernu. "Ovakva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!