NaslovnicaVijestiKakva primanja će imati Belgijanac?! Real Madrid će od Edena Hazarda napraviti...

Kakva primanja će imati Belgijanac?! Real Madrid će od Edena Hazarda napraviti multimilonera!

Eden Hazard prelazak u Real Madrid vidi kao višu stepenicu u svojoj, do sada iznimno uspješnoj karijeri u kojoj je osvojio sve što je mogao osvojiti. Ipak, ne može se sakriti činjenica da će transfer u Real od njega napraviti multimilionera te da će naslijediti platu kakvu je imao Ronaldo.

Dogovor postignut

Za Edena Hazarda, jučer je počelo novo razdoblje u karijeri i životu. Transfer u Real Madrid bit će ozbiljan test za njega ali i pravi blagoslov za njegov bankovni račun.

Belgijanac, čiji je transfer koštao više od 100 milijuna eura, osiguran je petogodišnjim ugovorom prema kojem će zaraditi 100 milijuna eura u pet godina. Njegova tjedna plaća naravno, će biti viša nego u Chelseaju, iznosit će čak 450.000 eura!

To znači da će Eden Hazard biti bogatiji za 20 milijuna eura godišnje u Madridu i da će u tom pogledu “naslijediti” plaću Cristiana Ronalda kakvu je imao u Realu prije odlaska u Juventus.

Uz Hazardov transfer, Florentino Perez će “srušiti” platnu hijerarhiju, jer mnoge poznate zvijezde iz Reala i brojni trofejni igrači zarađuju puno manje. Tako će pritisak na Hazarda biti još veći …

Najnovije vijesti

TIP DANA – Četvrtak 25.4: Brighton vs Manchester City

0
Za današnji tip dana smo pripremili utakmicu između Brightona i Manchester Cityja u Premier ligi. Ukoliko želite više besplatnih tipova posjetite nas na Svijet Kladjenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!