NaslovnicaVijestiKakve brojke - pogledajte klupe vrijedne po 300 milijuna eura!

Kakve brojke – pogledajte klupe vrijedne po 300 milijuna eura!

Cijene na nogometnom tržištu otišle su u nebo, ali i pored toga zvuči gotovo nevjerovatno da pojedini timovi imaju klupe vrijedne po 300 milijuna eura.

U posljednje dvije sezone srušeni su svi transfer rekordi, a cijene igrača dosegle su astronomske brojke, ali ko može sebi priuštiti igrače na klupi vrijedne poput čitavog igračkog kadra West Hama ili Lepiziga, a daleko više od timova Monaca, Seville, Marseillea…

Prvo kolo LaLige, odigrano proteklog vikenda, pokazalo je koliko su zastrašujuće jaki timovi Barcelone, Real Madrida i Atlético Madrida. Na klupama za pričuve ova tri proslavljena tima sjedili su igrači vrijedni gotovo 800 milijuna eura!?

Svoju priliku na klupi Barcelone čekali su Cillessen (20 milijuna), Lenglet (36), Arthur (30), Vidal (35), Rafinha (28), Coutinho (120) i Malcom (45). Sve u svemu – 314 milijuna eura sjedi i čeka hoće li uopće ući u igru. Bivši Liverpoolov igrač Coutinho u igru je ušao na poluvremenu, Arthur u 76., a Vidal u 84. minuti.

Kod Reala među početnih 11 nisu bili Courtois (65 milijuna), Varane (80), Casemiro (60), Modrić (25), Lucas Vázquez (25), Vinicius (35) i Mayoral (7,5), što je ukupno 297,5 milijuna eura. Casemiro je zamijenio Isca u 57. minuti, Modrić Ceballosa u 70., dok je Lucas Vazquez u igru ušao u 75. minuti umjesto Balea.

[su_bet365_100_bonus]

Trener Atletica Simeone imao je na klupi Adána (3 milijuna), Giméneza (50), Thomasa (25), Rodriga (25), Vitola (25), Gelsona Martinsa (35) i Kalinića (14). Zajedno, dakle, ovi momci vrijede 177 milijuna eura. Priliku su dobili Vitolo (63. minuta), Gelson (72.) i Thomas (81.).

Posebno je impresivna vrijednost klupa Barcelone i Reala zna li se da ti iznosi uvelike nadmašuju vrijednost čitavog tima njihovih protivnika, piše AS. Tako je čitav tim Leganesa, protivnika Barcelone iz prvog kola, vrijedan oko 28 milijuna eura, dok je Getafe, koji je gostovao kod Reala, procijenjen na nešto manje od 43 milijuna. Samo jedan igrač ova dva tima ima procijenjenu pojedinačnu vrijednost višu od deset milijuna. U pitanju je Getafeov ofenzivni veznjak Djené (15 milijuna).


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!