NaslovnicaVijestiKakve to planove ima Arsenal za budućnost?

Kakve to planove ima Arsenal za budućnost?

Kakve to planove ima Arsenal za budućnost? Direktor Arsenala otkrio velike planove za budućnost ovog kluba. Dok Arsene Wenger slavi svoju 20. godinu u Arsenalu, izgleda da je sve više i više vjerojatno da bi to mogla biti njegova posljednja godina.

Kakve to

Nakon ti naslova Premier lige i šest FA kupova, nagađanja da će Le Professeur objesiti svoj kaput na kraju ove sezone su sve veća i veća, ali također nije isključeno da bi mogao preuzeti posao kao menadžer Engleske.

To neće doći kao veliko razočaranje za mnoge navijače Topnika, koji su molili klub da ga otpusti većinu vremena u ovih 12 posljednjih godina u kojima su bez naslova.

I izvršni direktor Ivan Gazidis je sada izjavio da se Arsenal priprema za Wengerov odlazak.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

“Arsenal nije Arsene Wenger. Oni nisu jedna te ista stvar”, izjavio je Gazidis za Mirror.

“On je bio jasan i mi smo također uvijek bili jasni da je to uzajamna odluka o tome koliko dugo će on ostati.”

“I on i mi moramo biti na istoj stranici za to. U nogometnom smislu, on je pretvoren u klub”, dodao je direktor.

Međutim, ako Wenger misli da je Arsenal bio težak posao, onda će tek da vidi da nije tako, jer je povezan sa poslom u engleskoj reprezentaciji i smatra se kao uži izbor od četiri imena.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!