NaslovnicaVijestiKakve privilegije ima ovaj čovjek: Nećete vjerovati zbog čega Neymar nije nastupio...

Kakve privilegije ima ovaj čovjek: Nećete vjerovati zbog čega Neymar nije nastupio protiv Angersa!

Nećete vjerovati zbog čega Neymar nije nastupio protiv Angersa! Neymar skoro svaki dan donese neku odluku koja se prkosi sa zdravim razumom profesionalnih nogometaša. Ovoga puta španjolski list Sport izvještava o neprihvatljivom potezu koji, kao što to kaže Brazilska zvijezda, on si može priuštiti.

Nećete vjerovati zbog čega Neymar

Prošlog vikenda, PSG je igrao utakmicu u Angersu, a zanimljivo je bilo da je tu utakmicu propustio Neymar, koji je cijelu sedmicu redovno trenira sa momčadi. Prije početka utakmice saopštena je vijest kako će Neymar propustiti susret zbog navodne ozlijede mišića desne noge.

Ali španjolski list Sport ima drugačije informacije. Neymar nije otputovao u Angers na utakmicu svoje ekipe, budući da je bio razočaran atraktivnošću suparnika i slabom posjetom utakmica, tako da jednostavno nije mogao igrati u Angersu.

Sada Neymar već trenira s reprezentacijom Brazila, i uopšte se na njemu ne vidi da je povrijeđena prošli vikend. „Brazilac je bio iznenađen lošom kvalitetom protivnika i slabom posjetom na tribinama na stadionu Angersa.  Zato je odlučio da ide sa svojom ekipom u Angers nego da se priprema za reprezentativni nastup sa Brazilom. Inače, PSG je igrao pred 12 tisuća navijača u Angersu, što je znatno manje od broja navijača na koje je bio naviknut u Španjolskoj, pa ga je stoga teško motivirati “, napisali su u Sportu.

Ako je sve to istina, Parižani za 222 milijuna eura kupili igrača koji ne želi svaki vikend igrati u francuskom šampionatu i sada se već postavlja pitanje da li Nemar uopšte ima motiva za igranjem u tako slaboj ligi kao što je Francuska?

Nedavno je također bilo spominjano da će se sljedećeg ljeta Neymar vrlo vjerovatno ​​preseliti u Real, u kojeg je Neymar zaljubljen od malih nogu a okolnosti su bile takve da je potpisao za Barcelonu ispred Reala.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!