NaslovnicaVijestiKAKVO IZNENAĐENJE - Hoffenheim potvrdio da Nagelsmann odlazi!

KAKVO IZNENAĐENJE – Hoffenheim potvrdio da Nagelsmann odlazi!

Vijest iz Bundeslige veliko je iznenanđenje. Nagelsmann se spominjao kao novi trener Bayern Munchena, Arsenala, PSG-a, pa čak i Real Madrida – sve ih je odbio zbog sjajnog projekta u Hoffenheimu, a sada ih i službeno napušta iduće godine.

nagelsmann

TSG Hoffenheim na svojim je službenim stranicama potvrdio kako Julian Nagelsmann iduće ljeto napušta klub. Vrlo neobična odluka za klub pred kojim je povijesna sezona – klub se kvalificirao u Ligu prvaka, imaju sjajnu momčad koja ima pojedince poput Andreja Kramarića, bili su trećeplasirana momčad Bundeslige i očekuje se kako bi predstojeća sezona trebala biti sezona za povijest.

[su_cashout]

Upravo iz tih razloga jako je neobično da javno objave kako će trener otići krajem sezone. Vidjelo se na primjeru Nike Kovača da to nije posebno pametno. Niko Kovač i Nagelsmann bili su hit treneri Bundeslige. Kada je Bayern Munchen objavio da Kovač preuzima bavarski gigant, njegov Eintracht bio je ozbiljno potresen kao i trenerov autoritet.

[su_live_koeficijenti]

Bogati RB Leipzig u vlasništvu Dietricha Mateschitza ima ambiciju da preuzmu vrh Bundeslige. Prema riječima vlasnika kluba – “Nije pitanje hoćemo li osvojiti Bundesligu, nego kada ćemo ju osvojiti.” Dovođenje Nagelsmanna dio je tog plana za napad na titulu prvaka Njemačke. A prema pisanjima BILD-a, Julian Nagelsmann će preuzeti RB Leipzig 1.7.2019. godine i potpisati ugovor na 4 godine.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!