NaslovnicaVijestiKALIDOU KOULIBALY KONAČNO ODLUČIO: Evo u koji klub iz Premier lige želi...

KALIDOU KOULIBALY KONAČNO ODLUČIO: Evo u koji klub iz Premier lige želi doći!

Zvijezda Napolija i jedan od najboljih centralnih defanzivaca na svijetu u ovom trenutku Kalidou Koulibaly u posljednje vrijeme se sve češće povezuje sa prelaskom u redove velikana iz Premier lige, uključujući Chelsea, Arsenal i Manchester United.

Koulibaly želi u Manchester United

Upravo jedan od razloga zbog kojeg se bivši trener Manchester Uniteda posvađao sa čelnicima kluba je taj što mu prošlog ljeta nisu ispunili želju i doveli novog defanzivca. Nakon što je sa ‘Crvenim vragovima’ osvojio drugo mjesto u Premier ligi prošle sezone, portugalski stručnjak je zahtijevao pojačanje u obrani, ali mu taj zahtjev nije ispunjen.

Navodno, glavne želje u ljetnom prelaznom roku su mu bili Toby Alderweireld i Harry Maguire, ali u klubu su smatrali kako nije pravo vrijeme za novi veći transfer, što se na kraju pokazalo kao loša odluka. Niti jedan od centralnih defanzivaca nije briljirao u dosadašnjem dijelu sezone, iako je Victor Lindelof pružio nekoliko dobrih nastupa u posljednje vrijeme.

Unatoč tome što Mourinho više nije na klupi tima, kako izvještava ESPN, uprava kluba na čelu sa Edom Woodwardom je konačno sastavila listu glavnih meta kada je u pitanju ova pozicija. Na toj listi se ne nalazi više Alderweireld, već Milan Škriniar, Alessio Romagnoli, Harry Maguire i Kalidou Koulibaly. Navodno, najveći interes pokazuju upravo za Koulibalyja, za kojeg Napoli traži čak 100 miliona eura.

No, što 27-godišnjak misli o interesu engleskog velikana? U izvješću ESPN-a piše kako je Senegalac jako zainteresiran za dolazak na Old Trafford. Ipak, ‘Crveni vragovi’ će po svemu sudeći morati čekati do ljetnog prelaznog roka, s obzirom da mu klub iz Napulja neće dozvoliti odlazak usred sezone, a nedavno je potpisao i novi ugovor.

Manchester United zasigurno ima financijsku moć da pošalje ponudu koju zahtijevaju u Napoliju, a ukoliko do ovog transfera zaista dođe, Koulibaly bi tako postao najskuplji defanzivac u povijesti nogometa, s obzirom da će ova cifra nadmašiti onu za koju je Virgil van Dijk stigao u Liverpool prošle godine. Kalidou se po mišljenju mnogih ljubitelja nogometa smatra jednim od najboljih i najkompletnijih igrača na svojoj poziciji, te nema sumnje kako bi s njim u timu United bio čak i jedan od kandidata za osvajanje titule.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!