Kalinić otkrio koji su ciljevi Fiorentine

Nogometaš Fiorentine Nikola Kalinić rekao je da je cilj njegove ekipe da izbori mjesto koje vodi u Ligu prvaka, ali je priznao da to neće biti lako. Fiorentina posljednjih godina redovito igra u Ligi Europe, ali nije uspjela osvojiti jedno od prva tri mjesta. Hrvatski internacionalac se nada da će se to promijeniti sada.

ucsampdoriavacffiorentinaseriebiygzdseyjcl

“Na kom mjestu će Fiorentina završiti? Nadam se u Ligi prvaka, ali bit će teško jer ima mnogo kandidata. U siječnju počinjemo sudjelovanje u kupu i tu ćemo htjeti da se iskupimo za eliminaciju od prošle godine”, rekao je 28-godišnji napadač za Corriere dello sport.

“Viola” u Ligi Europe igra u Skupini J s Karabagom, Liberecom i PAOK-om, s kojim je u prvom kolu igrala 0:0. Pojedini navijači Fiorentine nadaju se da momčad može stići do finala.

“Znam što znači europsko finale, igrao sam jedno prije dvije godine (sa Dniprom), tako da znam što znači. To je prelijepa emocija za koju se nadam da ću je ponovo doživjeti što je prije moguće”, rekao je Kalinić.

On je ocijenio da Juventus ima najviše šansi da osvoji titulu i da je ispred Napolija. Fiorentina je nakon pet utakmica u Seriji A ove sezone upisala tek dvije pobjede, a imaju i dva remija i jedan poraz. Sa ukupno osam bodova nalaze se na 11. mjestu Serie A što je daleko od očekivanja navijača i čelnika kluba.