NaslovnicaVijestiKalinić otkrio zašto je odbio uzeti srebrnu medalju sa SP u Rusiji

Kalinić otkrio zašto je odbio uzeti srebrnu medalju sa SP u Rusiji

Novi nogometaš Atletica Nikola Kalinić na promociji u Madridu prvi put je govorio o izbacivanju iz reprezentacije Hrvatske sa Svjetskog prvenstva u Rusiji i otkrio je zašto je odbio uzeti srebrnu medalju sa SP.

On je odlukom izbornika Zlatka Dalića vraćen kući poslije prve utakmice protiv Nigerije, nakon što je odbio da u završnici utakmice uđe sa klupe.

“Nisam o tome razgovarao sa Simeoneom, ono što je bilo u reprezentaciji, prošlo je. Bila je to stvar izbornika koji nije htio računati na mene na Svjetskom prvenstvu” kazao je Kalinić i dodao:

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

“Nisam htio da primim medalju jer nisam igrao i nisam pomogao da se stigne do finala. Ipak, to je prošlost, čekaju me novi izazovi sa Atleticom”, rekao je Kalinić.

“Na utakmici s Nigerijom se Nikola zagrijavao, trebao je ući u drugom poluvremenu, ali rekao je da nije spreman ući. Osjetio je problem s leđima. To se dogodilo i protiv Brazila i na treningu jučer nije bio spreman. To sam mirno prihvatio. Tri puta nije bio spreman, ja trebam spremne i zdrave igrače i odlučio sam da se vrati doma” obrazložio je tada svoju odluku novinarima Zlatko Dalić.

[su_tenis_live_streaming]

On je u novom klubu zadužio “devetku”, koju je do sada nosio Fernando Torres, a o konkurentima za mjesto u timu Antoineu Griezmannu i Diegu Costi pričao je u superlativu.

“Izuzetno ih poštujem, možda su i najbolji u Europi, ali ima dosta utakmica i vjerujem dovoljno prostora za sve” poručio je Kalinić, koji je u Madrid stigao iz Milana.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!