NaslovnicaVijestiKalkulacije za Hrvatsku na Svjetskom prvenstvu: Može proći dalje i porazom od...

Kalkulacije za Hrvatsku na Svjetskom prvenstvu: Može proći dalje i porazom od Belgije

Hrvatska je pobijedila Kanadu u 2. kolu skupine F Svjetskog prvenstva rezultatom 4:1. Kanada je povela u 2. minuti golom Daviesa, ali Hrvatska je do poluvremena preokrenula preko Kramarića u 36. minuti i Livaje u 44. minuti. Kramarić je u 70. minuti potvrdio pobjedu Hrvatske, a Majer je u sudačkoj nadoknadi pogodio za 4:1.

U drugom susretu 2. kola ove skupine Maroko je prethodno pobijedio Belgiju rezultatom 2:0. Jučerašnjim porazom Kanada je izgubila sve šanse za prolazak skupine, a za osminu finala bore se Belgija, Maroko i Hrvatska.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Hrvatska bi teoretski mogla izgubiti od Belgije u zadnjem kolu, ali tada joj treba poraz Maroka protiv Kanade. Prvi kriterij za određivanje poretka u skupini je gol-razlika, potom broj postignutih golova i tek onda međusobni omjer.

Na kraju natjecanja po skupinama Hrvatska može biti izjednačena samo s Marokom s kojim je u 1. kolu odigrala 0:0. Kada bi te dvije momčadi završile s istim brojem bodova, istom gol-razlikom i istim brojem postignutih golova, konačni poredak bio bi određen prema kriteriju fair playa.

Skupina u kojoj je Hrvatska se u osmini finala križa s onom u kojoj su Španjolska, Njemačka, Kostarika i Japan.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!