NaslovnicaVijestiKamere na utakmici ga uhvatile u prevari, sad moli za oprost

Kamere na utakmici ga uhvatile u prevari, sad moli za oprost

Na prijateljskoj utakmici u Ekvadoru između Barcelone iz Guayaquila i Delfina, kamere su uhvatile u prevari nesrećnog čovjeka na tribinama, koji je razmjenjivao nježnosti sa ljubavnicom.

Jedan čovjek je tokom vikenda postao hit na društvenim mrežama. Na utakmici u Ekvadoru ga je kamera uhvatila kako se ljubi sa djevojkom, a kada je shvatio da ga snimaju, ubrzo se udaljio od nje i pravio se da se ništa nije dogodilo. Međutim, to mu uopšte nije pomoglo, čak naprotiv, zbog takve njegove reakcije snimak je postao viralan.

Krenule su razne spekulacije koje su se ispostavile tačnim – varao je svoju suprugu. Dok su razne šale kružile internetom, on se oglasio putem društvenih mreža.

“Šta bi bilo da je na mom mjestu bila žena? Vidio sam razne snimke nevjernih žena, ali njih niko ne ismijava kao mene. Braniću moju čast i ponos do kraja. Svi mi pravimo greške. Kajem se i hvala svima koji su me pozvali da krenem u crkvu. Uradiću to i nadam se da će mi to pomoći da ponovo vratim svoju porodicu. Bog je veliki i jak” napisao je Deyvi Andrade.

Potom je imao poruku za svoju suprugu: “Želim ponovo da proživljavam trenutke sa tobom. Veoma mi je žao zbog svega što sam uradio i što je ovo izašlo u javnost. Molim te da mi oprostiš. Zbunjen sam, ali želim da budem sa tobom”, poručio je Andrade.

Ostaje da se vidi hoće li supruga prihvatiti njegovo izvinjenje…

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!