NaslovnicaVijestiKanadski izbornik John Herdman zaprijetio Hrvatima psovkom, oglasio se i Dalić

Kanadski izbornik John Herdman zaprijetio Hrvatima psovkom, oglasio se i Dalić

Kanadski nogometni izbornik John Herdman bio je pun samopouzdanja unatoč porazu njegove selekcije od Belgije rezultatom 1-0, rekavši da će njegovi igrači “sje*ati” Hrvatsku u sljedećoj utakmici.

Kanada je dobro odigrala prvu utakmicu na Svjetskom prvenstvu i bila puno bolja momčad od favorizirane Belgije, a promašili su i jedanaesterac na početku utakmice, ali su ipak doživjeli poraz i sada se okreću utakmici protiv Hrvatske.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Njihov izbornik John Herdman prozvao je Hrvatsku uoči utakmice u nedjelju: “Rekao sam igračima da nam je ovdje mjesto i kako ćemo sje*ati Hrvatsku. Vrlo jednostavno. Ponosan sam na nastup svoje momčadi. Samo se trebamo držati zajedno i vjerovati u uspjeh. Naši navijači također su bili nevjerojatni, nije ih bilo puno, ali unijeli su život na stadion. Moji igrači su ih učinili ponosnima.”

Nakon svega oglasio se i hrvatski izbornik Zlatko Dalić koji je rekao kako ih takva izjava može samo motivirati.

“Gospodin se tako izrazio i to je njegovo pravo. Neću se previše osvrtati na to, mi moramo pričati na terenu, a ne izvan njega. Svatko ima svoj način izražavanja. Ne znam samo koliko je fino tako nešto reći, a o tome ću razgovarati i s igračima. Takve nas stvari mogu samo motivirati”, rekao je Dalić.

Nakon prve utakmice Belgija je prva u skupini s tri osvojena boda, Hrvatska i Maroko imaju po jedan, a Kanada je bez bodova.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!