NaslovnicaVijestiKandidat za predsjednika Barcelone želi preimenovati Camp Nou u čast Lionela Messija

Kandidat za predsjednika Barcelone želi preimenovati Camp Nou u čast Lionela Messija

Barcelonin Camp Nou mogao bi se preimenovati u Camp Nou Lionel Messi ako predsjednički kandidat Emili Rousaud pobijedi na izborima u siječnju.

Bartomeuo je trebao otići na kraju ove sezone, a izbori bi se trebali održati u ožujku, međutim, s nezadovoljstvom i različitim mišljenjima, te izglasavanjem nepovjerenja, predsjednik je odlučio dati ostavku.

To znači da će u siječnju biti izabran novi čovjek, a Rousaud, koji je prije bio Bartomeuov potpredsjednik, želi preimenovati stadion.

Govoreći u četvrtak, rekao je o planovima za održavanje referenduma kako bi se promijenio naziv Camp Nou kako bi se odala počast najboljem strijelcu kluba, Messiju.

“Bez obzira na to što [Messijev] ugovor istječe na kraju ove sezone,” rekao je Rousaud, “Budući da je on sadašnja i istodobno živa povijest svjetskog nogometa i Barce, namjeravam predložiti našim članovima da se stadion preimenuje u Camp Nou Leo Messi.”

Kandidat je također tvrdio da želi vratiti Neymara ako

bude izabran, rekavši, “Radimo na dovođenju dvojice najboljih igrača.

“Kad povuče tužbe protiv Bace, radit ćemo na vraćanju Neymara.”

Rousaud bi mogao planirati svoju strategiju predsjedničke utrke kako bi zadržao Messija. 33-godišnjak je ljeti pokušao napustiti klub, ali bio je prisiljen ostati kad mu ekipa nije dopustila da ode besplatno.

Najbolji strijelac kluba svih vremena bio je vrlo glasan u želji da klub prekomponuje Neymara iz PSG-a, a navodno ga je nerviralo što se klub nije dovoljno trudio u potezu Brazilca 2019. godine kada su potpisali Antoinea Griezmanna.

Messijev ugovor istječe na kraju sezone i još uvijek se očekuje da ode, a ovaj put može i besplatno, iako bi se to još moglo promijeniti.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!