NaslovnicaVijestiKane poslao Tottenham u osminu finala Lige prvaka, VAR poništio pogodak nakon...

Kane poslao Tottenham u osminu finala Lige prvaka, VAR poništio pogodak nakon četiri minute

Nogometaši Tottenhama i njihovi navijači sinoć su u razmaku od samo četiri minute prošli kroz faze od najvećeg veselja do najvećeg razočarenja. U petom kolu Lige prvaka Tottenham je gubio od Sportinga do 80. minute golom Marcusa Edwardsa, izdanka akademije londonskog kluba, a onda je Rodrigo Bentancur izjednačio na 1:1.

Londonskom klubu trebala je pobjeda za prolazak u osminu finala pa je momčad Antonija Contea dala sve od sebe za pogodak. Igrači Tottenhama su do njega stigli u 90+5. minuti kada je Harry Kane zabio za potpunu ludnicu kako na terenu tako i na tribinama.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Uslijedilo je veliko slavlje, no sudac Danny Makkelie pričekao je svoje kolege u VAR sobi da provjere je li Kane bio u ofsajdu nakon dodavanja Emersona Royala. Nakon četiri minute pauze odluka je glasila – Kane je bio u minimalnom ofsajdu i pogodak je poništen.

Mnogi su mislili da nije riječ o ofsajdu jer je Emerson bio ispred Kanea kada je lopta upućena, ali prema pravilima nogometne igre ne gleda se gdje je napadač, već gdje je lopta u trenutku upućivanja. Odluka suca toliko je razljutila Contea da je dobio crveni karton i neće voditi utakmicu u posljednjem kolu na gostovanju Marseilleu koji je u ovom kolu izgubio od Eintrachta 2:1.

Uoči posljednjeg kola sve četiri momčadi su unutar dva boda i nadaju se prolasku u osminu finala.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!