NaslovnicaVijestiKane se napokon preselio u vilu: U četiri mjeseca života u hotelu...

Kane se napokon preselio u vilu: U četiri mjeseca života u hotelu potrošio 1,2 milijuna eura

Sredinom kolovoza, Harry Kane napustio je Tottenham i prešao u Bayern u transferu vrijednom 95 milijuna eura. Engleski kapetan sada briljira u dresu njemačkog prvaka, postigavši 22 gola uz sedam asistencija u 18 utakmica.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Kane je cijelo vrijeme boravio u hotelskoj sobi. Naime, nije htio odmah kupiti kuću u Münchenu te je nekoliko mjeseci tražio vilu koja bi odgovarala potrebama njegove obitelji. Tijekom tog razdoblja trošio je 11 tisuća eura po noći u hotelu u Münchenu.

Kane je stigao u Bayern 12. kolovoza i tada se smjestio u hotel. Prema izračunu Bilda, Kane je potrošio više od milijun eura na hotelski smještaj. Da budemo precizniji, Englez je izdvojio 1.22 milijuna eura za ovu uslugu.

Kane u Bayernu ostvaruje zaradu od približno 22 milijuna eura po sezoni, a svoju peteročlanu obitelj će napokon moći preseliti u vilu. Zanimljivo je napomenuti da je u istoj vili živio Lucas Hernandez, koji je ovog ljeta prešao iz Bayerna u PSG.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!