NaslovnicaVijestiKAO FERGIE NEKAD: Evo što je Solskjaer naredio igračima da urade pred...

KAO FERGIE NEKAD: Evo što je Solskjaer naredio igračima da urade pred jučerašnju utakmicu!

Novom privremenom treneru Manchester Uniteda Ole Gunnaru Solskjaeru trenutno ide sve po planu. Tim je od njegovog dolaska upisao čak šest uzastopnih pobjeda, nakon što su jučer savladali i Tottenham Hotspur, daleko najtežeg protivnika s kojim su se do sada suočili.

Solskjaer vratio pravilo legendarnog Fergusona

Mnogi su smatrali kako će im utakmica protiv Spursa biti najveći test, te pokazatelj stanja u kojem se tim nalazi, a ‘Crveni vragovi’ ponovo nisu razočarali. Jedini gol na utakmici krajem prvog poluvremena postigao je Marcus Rashford, dok je nagradu za igrača utakmice zasluženo osvojio David de Gea, koji je briljirao na golu u drugom poluvremenu i pružio možda i svoj najbolji nastup od početka sezone.

On je na kraju utakmice poslao jasnu poruku kako je ‘ovo što trenutno svi gledamo pravi Manchester United’. I mnogi će se složiti sa tim, United se polako vraća stilu igre kojim su igrali pod vodstvom legendarnog Sir Alexa Fergusona. Kako je i sam Solskjaer otkrio, škotski stručnjak mu je dao mnogo savjeta, te znatno utjecao na trenutno stanje na Old Traffordu.

Ipak, promjene se nisu dogodile samo na terenu, već i izvan njega. Naime, kako navodi Manchester Evening News, on je naredio igračima i osoblju da koriste službena klupska odjela u nedjelju, što je pravilo koje je bilo jako poznato u vrijeme dok je Fergie bio na klupi, a koje nisu nastavili poštovati treneri koji su ga naslijedili, uključujući i Josea Mourinha. Legendarni 77-godišnjak je jako brinuo o imidžu i ponašanju svojih igrača, te je za gostujuće utakmice uvijek zahtijevao da oni budu prikladno obučeni.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!