NaslovnicaVijestiKaos u Bayernu: Sedam igrača bojkotiralo Nagelsmanna, ogromna odšteta za trenera

Kaos u Bayernu: Sedam igrača bojkotiralo Nagelsmanna, ogromna odšteta za trenera

Bayern München je otpustio Juliana Nagelsmanna i na njegovo mjesto došao je Thomas Tuchel. Čini se da je loš odnos s nekim igračima bio razlog za otkaz mladog 35-godišnjeg trenera.

Prema informacijama iz Bilda, sedam igrača je bojkotiralo Nagelsmanna, a otkrivena su i njihova imena.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Manuel Neuer, Sven Ulreich, Serge Gnabry, Leroy Sane, Jamal Musiala, Joao Cancelo i Sadio Mane su se zalagali za Nagelsmannov otkaz, dok su Joshua Kimmich i Leon Goretzka bili njegova najveća podrška u svlačionici.

Dok je uživao u skijanju u austrijskom Zillertalu sa svojom 30-godišnjom djevojkom Lenom Wurzenberger, Nagelsmann je saznao za otkaz. Kako navodi Bild, Bayern će Nagelsmannu zbog otkaza morati isplatiti oko 70 milijuna eura odštete.

Pored Nagelsmanna, otkaz su dobili i pomoćni treneri Dino Toppmöller, Benjamin Glück i Xaver Zembrod, dok je novi trener Tuchel potpisao ugovor do 30. lipnja 2025. godine.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!