NaslovnicaVijestiKaos u svlačionici Bayerna: Sadio Mane fizički napao i udario suigrača

Kaos u svlačionici Bayerna: Sadio Mane fizički napao i udario suigrača

Njemački list Bild otkrio je veliki skandal koji potresa minhenski Bayern, a riječ je o fizičkom sukobu koji se dogodio u utorak u svlačionici. Bayern je na gostovanju kod Manchester Cityja poražen kao nikada do sada rezultatom 3:0. U 90 minuta bilo je očigledno da ovo nije momčad koja godinama unazad budi strah kod svojih protivnika u Ligi prvaka.

Bild je danas objavio šokantnu vijest da je došlo do sukoba u svlačionici stadiona Etihad odmah nakon poraza od Manchester Cityja. Akter sukoba je čovjek za kojeg biste najmanje pomislili da je uključen u to – Sadio Mane.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Senegalac, koji je poznat po svom mirnom temperamentu i sjajnom ponašanju na terenu i izvan njega, izgubio je živce i fizički napao Leroya Sanea.

U 83. minuti susreta dvojac se posvađao na terenu nakon što Mane nije dodao loptu Saneu. Sane se zamjerio suigraču i na terenu je izbila žestoka svađa.

Mane je u svlačionici odmah počeo negodovati zbog načina na koji mu se suigrač obratio na terenu. Toliko je izgubio živce da je u jednom trenutku udario Sanea po ustima.

Bayern to nije želio komentirati, ali ako je točno, bio bi to još jedan znak da Allianz Arena postaje “ekspres lonac” koji prijeti eksplozijom.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!