NaslovnicaVijestiKaotična situacija na susretu Arsenala i Cityja: Guardiola odbija komentirati što se...

Kaotična situacija na susretu Arsenala i Cityja: Guardiola odbija komentirati što se dogodilo

Gabriel Martinelli postigao je jedini gol za Arsenal i tako su pobijedili Manchester City rezultatom 1:0 u derbiju osmog kola Premier lige. Nakon utakmice, došlo je do sukoba i verbalnog konflikta između igrača Cityja, Kylea Walkera i Erlinga Haalanda s članom stručnog stožera Arsenala Nicolasom Joverom.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Walker je nakon završetka utakmice krenuo prema svlačionici i započeo verbalni sukob s Joverom, a brzo su se pridružili Haaland s jedne strane i nekoliko Arsenalovih dužnosnika s druge strane. Situacija je brzo stišana. Treba napomenuti da je Jover od 2019. do 2021. godine radio u Manchester Cityju, nakon čega je proveo posljednje dvije godine u Arsenalu.

Trener Cityja Pep Guardiola upitan je o ovoj situaciji na press konferenciji. “Znam što se dogodilo, ali ne želim ništa reći. Oni to znaju”, odgovorio je španjolski stručnjak čija je momčad doživjela drugi poraz ove sezone i sada je na trećem mjestu engleskog prvenstva sa 18 bodova. Arsenal i Tottenham imaju po 20.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!