NaslovnicaVijestiKap koja je prelila čašu: Manchester United dovodi veznjaka za 60 miliona...

Kap koja je prelila čašu: Manchester United dovodi veznjaka za 60 miliona funti!

Manchester United na Old Traffordu na poluvremenu Carabao Cupa gubi od gradskog rivala Manchester Cityja 3:0. Prema pisanju engleskih medija Manchester United je spreman odriješiti kesu i platiti vrtoglavu cifru za prijeko im potrebnog kvalitetnog kreativnog veznjaka.

ZABORAVLJENA ZVIJEZDA UNITEDA

Manhcester United se je dovodio u vezu sa Sportingovim Brunom Fernandesom još u ljenom prijelaznom roku međutim portuglac je u konačnici ostao u Portugalu. Budući da su šanse da Manchester United dovede Eriksena ili Maddisona u zimskom prijelaznom roku izuzetno male crveni đavoli okrenut će se portugalskoj zvijezdi.

PRVO GA ISTJERALI

Ole Gunnar Solskjaer će učiniti sve u njegovoj moći kako bi doveo portugalca već u zimskom prijelaznom roku te osnažio momčad. Navijači Manchester Uniteda su svjesni koliko je United igračkom kvalitetom nazadovao zadnjih godina što stvara dodatni pritisak na upravu i stručni stožer koji će pod hitno morati pojačati momčad.

U svakom slučaju očekuje nas zanimljiv prijelazni rok.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!