NaslovnicaVijestiKapetan Barcelone priznao: "On će vjerojatno otići u Real Madrid"

Kapetan Barcelone priznao: “On će vjerojatno otići u Real Madrid”

Kapetan Barcelone Andres Iniesta priznao je da će PSG-ova zvijezda Neymar vjerojatno prije preću Real Madrid, nego se vratiti u katalonski klub.

Kapetan Barcelone priznao

Brazilska zvijezda je prošlog ljeta šokirao sa transferom iz Barcelone u glavni grad Francuske u iznosu od 222 milijuna eura, ali je zvijezda PSG-a već povezana sa povratkom u La Ligu.

Čini se da je Real Madrid zainteresiran za dovođenje 26-godišnjeg Brazilca, gdje UOL Esporte tvrdi da Neymar ima ponude na stolu od Real Madrida i PSG-a, koji mu nudi produljenej ugovora.

[su_watch_live_football]

Bivši igrač Barcelone je očito iskušenju da pređe na Bernabeu krajem sezone zbog lošeg odnosa sa predstavnicima PSG-a.

Sada je Iniesta potaknuo te špekulacije, priznajući da bi povratak Neymara na Nou Camp bio vrlo težak i da je skoro nemoguć.

“Bilo bi teško za njega da se vrati u bivši klub”, rekao je Iniesta za El Larguero.

“Više bi me iznenadilo da se vrati u Barcelonu, nego da se pridruži Real Madridu, ali morat ćemo da sačekamo i vidimo što će se dogoditi u budućnosti.”

[su_live_koeficijenti]

“Njegova budućnost nije nešto o čemu razmišljam, to nema veze sa poštovanjem, ali jednostavno ne razmišljam o tome.”

“Tko ga potpiše, dobit će jednog od najboljih igrača na svijetu, ali naša je momčad fantastična i zaista imamo neke sjajne igrače u timu.”

Iniesta je u Barceloni proveo svoju cijelu karijeru i do sada je odigrao nešto više od 700 utakmica za njih. Sa reprezentacijom je osvojio Europsko prvenstvo 2008, a 2010. godine i Svjetsko prvenstvo, na kom je postigao odlučujući gol u 27. minuti produžetka u finalnoj utakmici sa Nizozemskom.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!