NaslovnicaVijestiKapetan Hrvatske na poluvremenu protiv Turske saznao da je pozitivan na koronavirus!

Kapetan Hrvatske na poluvremenu protiv Turske saznao da je pozitivan na koronavirus!

Kapetan Hrvatske Domagoj Vida započeo je utakmicu za svoju momad protiv Turske u srijedu navečer, prije nego što je saznao da je bio pozitivan na COVID-19.

Kapetan Hrvatske

Bilo je mnogo pitanja o međunarodnoj pauzi usred pandemije, sa igračima koji putuju iz cijelog svijeta kako bi se sastali sa svojim reprezentacijama, a posebno sa takom gustim rasporedom.

Igrači su provodili mnoštvo testova kako bi smanjili šanse za širenje virusa, ali još uvijek ima problema. Cristiano Ronaldo je bio pozitivan tijekom prethodne međunarodne pauze u listopadu.

U srijedu navečer Hrvatska je igrala protiv Turske, iako nisu dobili rezultate ranijeg testa, a Vida je morao biti zamijenjen na poluvremenu nakon što je saznao za pozitivan test tijekom poluvremena.

Hrvatski nogometni savez objasnio je situaciju: “Medicinska služba hrvatske reprezentacije dobila je informaciju na poluvremenu da postoji jedan potencijalno pozitivan rezultat. Ovo je uobičajeni postupak ispitivanja, a sumnjivi nalaz se ponovo testira kako bi se potvrdio rezultat.”

“Kako je izbornik Zlatko Dalić već tada donio odluku o zamjeni Vide, medicinska služba reprezentacije izolirala je Vidu prema svim epidemiološkim mjerama sve dok se ne potvrde rezultati ispitivanja.”

“Vida će, u skladu sa propisima, sljedećih nekoliko dana provesti u samoizolaciji u Istanbulu.”

“Svi ostali reprezentativci i članovi osoblja, koji su imali negativne rezultate, trebali bi otputovati u Stockholm. Uzima se u obzir da je nacionalni tim poštivao sve epidemiološke mjere, u skladu sa UEFA-inim protokolom.”

Utakmica se na kraju završila sa 3-3 i srećom nitko drugi nije bio pozitivan na COVID-19.

Kapetan će sada propustiti obje utakmice u Ligi nacija protiv Švedske i Portugala u sljedećih tjedan dana, a morat će se izolirati.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!