NaslovnicaVijestiKapetan Liverpoola Jordan Henderson vjeruje da bi Real Madrid mogao igrati umne...

Kapetan Liverpoola Jordan Henderson vjeruje da bi Real Madrid mogao igrati umne igre uoči finala Lige prvaka

Kapetan Liverpoola Jordan Henderson vjeruje da bi neke od najiskusnijih zvijezda Real Madrida mogle igrati “umne igre” uoči finala Lige prvaka.

Liverpool i Madrid susreću se u subotu na stadionu Stade de France u Parizu u reprizi finala 2018., koje je završilo pobjedom španjolske strane u Kijevu rezultatom 3-1.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Napadač Liverpoola Mohamed Salah govorio je da se želi “osvetiti” za taj poraz, u kojem je bio prisiljen prekinuti zbog ozljede ramena od strane bivšeg kapetana Madrida Sergia Ramosa.

Realov branič Dani Carvajal dao je odlučan odgovor Salahu, rekavši kako se nada da ako Liverpool izgubi još jedno finale od Madrida to neće biti preveliki “teret” za Egipćanina.

U međuvremenu, napadač Madrida Karim Benzema optužio je Liverpool: “Možda misle da ovo nije isti Real Madrid kao prošli put. Možda misle da su favoriti i da su već dobili meč.”

Henderson sumnja da Benzema i Carvajal pokušavaju izazvati psihički efekt Liverpoolu u pripremama za utakmicu, ali kaže kako njegovi suigrači nisu zabrinuti zbog njihovih komentara.

“Mnogi igrači, posebno iskusni igrači, vjerojatno igraju umne igre. Mislim da je Benzema rekao nešto o nama kako mislimo da smo već pobijedili, ili nešto poput toga. Ali znamo da to nije istina, pogotovo s obzirom na mentalitet u ovoj svlačionici. Uvijek poštujemo protivnika i znamo koliko će biti teško. Svašta se može dogoditi u finalu”, rekao je Henderson za SPORTbible.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!