NaslovnicaVijestiKAPETAN ZATRAŽIO: Evo koga Florentino Perez dovodi u Real Madrid!

KAPETAN ZATRAŽIO: Evo koga Florentino Perez dovodi u Real Madrid!

Kapetan zatražio. Evo koga Florentino Perez dovodi u Real Madrid! Sergio Ramos je zatražio od Real Madrida da potpiše zvijezdu PSG-a i talijanske reprezentacije Marco Verratija do kraja ove sezone.

Kapetan zatražio

Don Balon tvrdi da Španjolac vjeruje da je ovo igrač koji je od velike važnosti i koji bi mogao povećati mogućnosti njegove ekipe u veznom redu ako ne ove, onda sljedeće sezone kada će i Modrić biti već u poznim godinama, te da bi potpisivanje Verrattija potaknulo kvalitetu njihovih veznih mogućnosti.

Izvješće dalje navodi da predsjednik kluba Florentino Perez ne smatra da je Verrati prioritet kluba, te da će njegova pozornost biti na tome da pronađe zamjenu za Cristiana Ronalda, pa možda čak i u siječnju.

[su_bet365_koeficijenti]

Budući da se u ljeto 2012. godine preselio u glavni grad Francuske iz Pescare, talijanski reprezentativac se uspio uspostaviti kao jedan od najvažnijih igrača u klubu.

Njegova sposobnost da kontrolira igru vlastitom voljom i trči po terenu kao da je to ništa ga je dovela do toga da bude omiljen navijačima na Parku Prinčeva, dok se razvio i u jednog od najutjecajnijih igrača u svojoj ekipi.

[su_bet365_100bonus]

Mnogi su nagovijestili da bi Verratti mogao biti nasljednik Xavija na tronu Barcelone, no ako Real Madrid posluša Ramosove molbe, ne izgleda kao da će talijanska zvijezda zamijeniti Xavija na Camp Nou u skorije vrijeme.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!