NaslovnicaVijesti"Kapetane, tribao bi doma!" - Radi li Buffon glupost karijere?

“Kapetane, tribao bi doma!” – Radi li Buffon glupost karijere?

Gianluigi Buffon, 40-ogodišnji golman Juventusa ovih se danas oprosti od ‘Stare dame’. Stadion je plakao, ispratio velikog Buffona u mirovinu, u mirovinu u koju ne ide – Buffon je vrlo blizu potpisa za PSG tvrde mediji u Italiji i Francuskoj.

Jedan od najpouzdanijih izvora u svijetu nogometa, a posebno kada su u pitanju transferi – Gianluca Di Marzio potvrdio je kako Buffon zaista pregovara sa PSG-om, da to nije samo puka glasina. Nedugo nakon njegove objave o tome se oglasio i Buffon i potvrdio kako tu zaista ima ‘dima’.

Veliki Gigi tijekom dugogodišnje karijere u javnosti je stekao nevjerojatno veliko poštovanje cijele nogometne javnosti da je navodno dobio ponude Juventusa, nogometnog saveza Italije i UEFA-e da umjesto dresa obuče odijelo i da obavlja neku dužnost u klubu ili u nekoj nogometnoj instituciji.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

No, na stol je stigla ponuda PSG-a, najbogatijeg kluba na svijetu koji 40-ogodišnjem Buffonu nudi 7 milijuna eura po sezoni. PSG ovim potezom radi sjajan marketinški potez i dovodi jednog čovjeka kojeg obožava cijela nogometna javnost, sličan potez kao dovođenje Beckhama 2013. godine.

No, 7 milijuna po sezoni se ne daje samo u marketinške svrhe, Buffon je sjajan golman, ali polako ga vrijeme gazi. Ima 40 godina na leđima i rijetko koji igrač je u tim godinama bio aktivan i dobar kao što je on sada, ali ‘kapetane tribao bi doma’.

[su_live_koeficijenti]

Ukoliko Buffon nakon 17 godina u Juventusu ode u PSG malo će uništiti svoj imidž u javnosti. Za nekoliko godina sjećat će ga se kao igrača koji nije znao reći ‘dosta je’, a argument o tome kako je i dalje imao što za pokazati, da je i dalje bio dobar past će u vodu jer ga njegov Juventus više nije trebao, a on otrčao za novcem u najbogatiji klub na svijetu.

Buffon je izjavio: “Ovaj tjedan ću razmisliti o ponudi PSG-a. Kada imate 40 godina ne donosite nagle odluke.” Dok se nogometna javnost nadala da će veliki Gigi odustati od bogatih ugovora kako bi se vratio u Parmu i pomogao posrnulom klubu iz kojeg je prodan u Juve, on se okrenuo od te ‘romantične priče’ prema naftaškom novcu PSG-a.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!