NaslovnicaVijestiKapetani Hrvatske i Srbije na Svjetskom prvenstvu neće nositi traku duginih boja

Kapetani Hrvatske i Srbije na Svjetskom prvenstvu neće nositi traku duginih boja

Kapetani hrvatske i srpske nogometne reprezentacije Luka Modrić i Dušan Tadić neće na nadolazećem Svjetskom prvenstvu u Kataru nositi kapetanske trake u duginim bojama.

Naime, FIFA se našla pod velikim pritiskom nekoliko europskih saveza koji su zahtijevali da njihovi kapetani na Svjetskom prvenstvu nose traku duginih boja.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Engleska, Wales, Nizozemska, Belgija, Danska, Francuska, Njemačka i Švicarska – ovih osam reprezentacija donijelo je odluku da će na Svjetskom prvenstvu u Kataru njihovi kapetani nositi traku u duginim bojama. “Nošenje ove trake poslat će jasnu poruku svijetu”, rekao je engleski kapetan Harry Kane.

Kampanja “One Love” protiv diskriminacije u nogometu započela je u Nizozemskoj. Hrvatska, Srbija, Portugal i Španjolska nisu sudjelovali u kampanji, dok će kapetan Poljske Robert Lewandowski oko ruke nositi traku u bojama ukrajinske zastave.

Napadač Barcelone nosit će kapetansku traku u bojama Ukrajine koju mu je u Varšavi uručio legendarni ukrajinski nogometaš Andrij Ševčenko.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!