NaslovnicaVijestiKarijera marokanskog reprezentativca prekida se u 27. godini zbog odlaska u zatvor

Karijera marokanskog reprezentativca prekida se u 27. godini zbog odlaska u zatvor

Ilias Chair, nogometni reprezentativac Maroka i igrač engleskog QPR-a, prisiljen je prekinuti karijeru u 27. godini zbog odlaska u zatvor. Chair je osuđen na jednu godinu zatvora, uz dodatnu godinu uvjetne kazne, nakon što je sud u belgijskom Antwerpenu utvrdio da je kamenom razbio glavu vozaču kamiona Nielsu T.

Do incidenta je došlo u ljeto 2020. godine u francuskom Bazeillesu, a Chair će morati platiti vozaču kamiona odštetu u iznosu od 15.700 eura.

Ilias Chair, ofanzivni vezni igrač, debitirao je za reprezentaciju Maroka 2021. godine. Tada ga je u nacionalni tim pozvao tadašnji selektor Vahid Halilhodžić. Za reprezentaciju Maroka odigrao je ukupno 13 utakmica i postigao je jedan pogodak.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!