NaslovnicaVijestiKarim Benzema: "Kylian Mbappe će igrati za Real Madrid"

Karim Benzema: “Kylian Mbappe će igrati za Real Madrid”

Karim Benzema je dodao još ulja na vatru u vezi potencijalnog transfera Kylian Mbappea u Real Madrid sljedećeg ljeta, sa uvjerenjem da će njegov zemljak igrati za njegov klub.

Karim Benzema

Mbappe je već nekoliko godina jako povezan sa prelaskom u Real, dok su ga željeli potpisati još kada je bio u Monacu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Ovog ljeta su ga španjolski giganti pokušavali dovesti sa ponudama od 189 milijuna funti za 22-godišnjaka, ali PSG nije želio ni da čuje.

Sada se očekuje da će se momčad Carla Ancelottija vratiti po Francuza u siječnju, s obzirom da mu ugovor istječe do kraja sezone.

Dok se momčad Ligue 1 nada da će zadržati svoju zvijezdu, Benzema vjeruje da će Mbappe u jednom trenutku potpisati za Real.

“[Mbappe] je to sam rekao, rekao je bivši napadač Lyona za L’Equipe.

“Želi vidjeti nešto drugo. Jednog dana zaigrat će za Real Madrid.

“Ne znam kada. Ali on će doći. Samo je pitanje vremena.”

Mnogi bi tvrdili da je ostanak u Parizu bolji potez za bivšeg napadača Monaca, s PSG -om u porastu i Realom u prijelaznom razdoblju.

Benzema se iznenađujuće ne slaže s tom idejom. “[Real Madrid] i dalje je najbolji klub na svijetu”, dodao je 33-godišnjak.

“Rekonstrukcija ili ne, to je novi nogomet, nova generacija, novi igrači. Moramo ulagati u mlade ljude kako bi jednog dana postali veliki nogometaši.

„Ovdje sam da im pomognem. Puno razgovaram s njima. Želim ih poboljšati.

“Kad poboljšavate druge, poboljšavate tim i to vam daje veliko zadovoljstvo.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!