NaslovnicaVijestiKarim Benzema oštro demantirao povratak u Europu: "Svi koji govore da se...

Karim Benzema oštro demantirao povratak u Europu: “Svi koji govore da se želim vratiti u Europu su lažljivci”

Ovog tjedna, u susretu Al Ittihada u Azijskoj ligi prvaka, Karim Benzema doživio je neobičan trenutak postigavši prvi autogol u svojoj karijeri. Ipak, brzo se iskupio pruživši ključnu asistenciju, a njegova ekipa uspjela je pobijediti uzbekistanski Navbahor rezultatom 2:1. Unatoč brojnim spekulacijama o njegovom mogućem povratku u europski nogomet tijekom ove zime, Benzema je odlučio ostati u Saudijskoj Arabiji.

Pojavile su se informacije da je klub čak spriječio njegov dolazak na pripreme u Dubai nakon što je rano krenuo na novogodišnji odmor, što je rezultiralo kašnjenjem na okupljanje pred nastavak sezone. Karim Benzema već je bio predmetom pažnje trenera Nuna Espirita Santa, a spekuliralo se i o mogućim nesuglasicama s njegovim nasljednikom, Marcelom Gallardom.

Bivši francuski reprezentativac i dobitnik Zlatne lopte donio je odluku da prekine sva nagađanja i jasno demantira bilo kakve spekulacije o nezadovoljstvu u Saudijskoj Arabiji ili sukobu s klubom i trenerom.

“Opet sam tu i trenutno mi je bolje. Priča o mom odlasku nije istinita i zadovoljan sam u Saudijskoj Arabiji”, izjavio je 36-godišnji napadač novinarima. “Nemam nikakvih nesuglasica s Gallardom, a svi koji tvrde da razmišljam o povratku u Europu ne govore istinu. Nema problema s bilo kim, a što se tiče mog izostanka, pitajte trenera – bio sam spreman za pripreme.”

Benzema nije bio uključen u sastav Al Ittihada tijekom prvih tri utakmice u 2024. godini, no u nedjelju je sudjelovao 71 minutu u pobjedi 2:0 protiv Al Riyadha. Nadalje, u četvrtak je odigrao kompletnu utakmicu u Ligi prvaka, pridonoseći pobjedi koja je klubu osigurala ulazak u četvrtfinale. Tijekom ove sezone, upisao je 22 nastupa u svim natjecanjima, postigao 12 golova, te pružio šestu asistenciju protiv Navbahora.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!