NaslovnicaVijestiKarim Benzema otkrio tko su glavni krivci za lošu formu Real Madrida

Karim Benzema otkrio tko su glavni krivci za lošu formu Real Madrida

Zvijezdi Real Madrida Karimu Benzemi je dosadilo da bude vječiti krivac zbog loše forme njegovog tima ove sezone, te je priznao kako su zapravo njegov suigrač Cristiano Ronaldo, te trener Zinedine Zidane veći krivci od njega.

Benzema ljut na Zidanea

Prema pisanju Diario Gola, Benzema, koji je postigao samo dva gola u 13 nastupa ove sezone, je to poručio predsjedniku kluba Florentinu Perezu.

Francuski reprezentativac je na derbiju protiv Atletico Madrida, koji je završio neriješeno 0-0, iz igre izašao 14 minuta prije kraja, te Los Blancosi sada za vodećom Barcelonom zaostaju velikih deset bodova.

Benzema ljut na Zidanea

Prema izvještaju Diario Gola, on smatra kako bi bio u znatno boljoj formi kad mu suigrač Cristiano Ronaldo ne bi smetao na njegovoj poziciji centralnog napadača.

Ronaldo je također u jako lošoj formi ove sezone. U La Ligi je postigao samo jedan gol iz čak 55 udaraca na protivnički gol, i Benzema je mišljenja kako Zinedine Zidane ispunjava sve želje Portugalcu zbog njegovog statusa superzvijezde i želje da osvoji Zlatnu loptu sljedećeg mjeseca.

Bivši igrač Lyona je na Santiago Bernabeu stigao 2009. godine, te je od tada postigao 182 gola u 378 nastupa u dresu ‘kraljevskog’ kluba.

On je također iznerviran i činjenicom da su se u posljednje vrijeme pojavile špekulacije kako Florentino Perez kao njegovu zamjenu planira dovesti zvijezdu Tottenham Hotspura Harryja Kanea.

[su_oglas]

Nije tajna da u svlačionici Real Madrida vlada velika nesloga, i sam Zinedine Zidane je jučer potvrdio svađu između Sergija Ramosa i Cristiana Ronalda.

Naime, Ronaldo je nedavno izjavio da je glavni uzrok loše forme Real Madrida prodaja Alvara Morate, Jamesa Rodrigueza i Pepea, ali je Ramos rekao kako se ne slaže sa Portugalcem u vezi toga.

Zidane je rekao kako neslugasice postoje, ali da će se situacija vremenom popraviti. Pored njega, sve to je i komentarisao Marcelo, izjavivši kako nije upoznat najbolje sa situacijom, te da ga samo zanimaju njegovi i nastupi njegovog tima.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!