NaslovnicaVijestiKarim Benzema upozorio Real Madrid da će napustiti klub ako potpišu Erlinga...

Karim Benzema upozorio Real Madrid da će napustiti klub ako potpišu Erlinga Haalanda!

Karim Benzema je obavijestio Real Madrid da će napustiti klub ako ovog ljeta potpišu Erlinga Haalanda, prema izvješćima u Španjolskoj.

Karim Benzema upozorio

Lideri La Lige, Real Madrid je snažno povezan sa napadačem Borussije Dortmund Erlingom Haalandom, koji je postigao impresivnih 78 golova u 77 utakmica tijekom svog boravka na Signal Iduna Parku.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Benzema je također u dobroj formi, zabio je 24 puta u 27 utakmica ove sezone, a nedavno je postigao 300 golova za Madrid – postavši tek četvrti igrač koji je postigao taj podvig.

Francuski reprezentativac Benzema ne pokazuje znakove usporavanja u dobi od 34 godine, ali se još uvijek očekuje da će Madrid na ljeto dovesti Haalanda, a klauzula o oslobađanju 21-godišnjaka iznosi oko 68 milijuna funti.

Prema španolskom El Nacionalu, Benzema nije voljan igrati rezervnu ulogu Haalandu na Bernabeu.

Navodi se da je francuski reprezentativac razgovarao sa predsjednikom Real Madrida Florentinom Perezom i rekao mu da će otići ako Haaland potpiše na ljeto.

Madriđani su također favoriti za potpis Kyliana Mbappea, kojemu na kraju sezone ističe ugovor s PSG-om, ali Benzemu ne brine očekivani dolazak njegovog sunarodnjaka.

Rečeno je da je Benzema spreman igrati uz Mbappea, koji može igrati na krilu i smatra se da je manje prijetnja njegovoj poziciji od napadača Haalanda.

Prema izvješću, Benzema je već vodio razgovore s PSG-om o mogućem prelasku na Park Prinčeva ako Madrid potpiše norveškog reprezentativca.

Govoreći ranije ovog mjeseca, Haaland je sugerirao da je sada spreman donijeti odluku o svojoj budućnosti nakon što je bio pod pritiskom Dortmunda da potpiše novi ugovor.

“Posljednjih šest mjeseci odlučio sam ne reći ništa iz poštovanja prema Dortmundu, ali sada me klub počeo pritiskati da donesem odluku”, rekao je Haaland.

“Sve što želim je igrati nogomet. Ali oni me pritiskaju u vezi moje budućnosti, tako da to znači da uskoro moram donijeti odluku.”

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!