NaslovnicaVijestiKarim Benzema želi zamijeniti nogometne terene za ring nakon što ga je...

Karim Benzema želi zamijeniti nogometne terene za ring nakon što ga je inspirisao Mike Tyson!

Napadač Real Madrida Karim Benzema priznao je da bi mogao napraviti šokantnu tranziciju sa nogometa na boks nakon što je bio inspiriran povratkom Mikea Tysona.

Karim Benzema želi zamijeniti

32-godišnja francuska zvijezda ostala je u sjajnoj formi za Los Blancose u sezoni u kojoj je ekipa Zinedine Zidanea osvojila naslov prvaka u Španjolskoj.

No, Benzema koji je upisao 47 nastupa i zabio 26 golova, želi promijeniti nogometne stadione za ring.

Govoreći za Fouda Ezbirija na YouTubeu, bivša zvijezda Lyona kaže: “Uzbuđuju me borbeni sportovi i volim trenirati.”

“Kad se moja nogometna karijera završi, zašto ne bi trenirao sa tobom šest mjeseci?”

“Onda, ako mislite da sam spreman za borbu, nema problema što se mene tiče. Kunem se Bogom, za to se zalažem.”

Tyson (54) već neko vrijeme želi da se vrati sportu, a u izložbenoj borbi 12. rujna suočit će se sa kolegom legendom boksa Royom Jonesom Jr.

A Benzema je otkrio da se uvijek divio Tysonovoj prisutnosti, njegovoj odlučnosti i stavu.

Real Madrid igra protiv Manchester Cityja u gostima u Ligi prvaka, gdje su autsajderi sa koeficijentom 4.10 u bet365 kladionici.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!