NaslovnicaVijestiKatalonci planiraju dovesti fudbalera madridskog Reala

Katalonci planiraju dovesti fudbalera madridskog Reala

Barcelona je tijekom ljeta napravila ozbiljnu pomutnju na tržištu. Bez obzira na pozamašne dugove pronašli model kako rekonstruirati momčad i ponovno postati ozbiljan faktor kako u domaćem prvenstvu, tako i u Europi.

Xavi inzistira da klub nastavi pomno pratiti tržište i tražiti svaku priliku za dobivanje kvalitetnih igrača pod povoljnim ekonomskim uvjetima.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Tako Mundo Deportivo, list naklonjen katalonskom gigantu i dobro upućen u situaciju u Blaugrani, navodi kako je sljedeći cilj ni manje ni više nego – Marco Asensio.

“Barca vrlo pažljivo prati Asensija. Trenutno je u nezavidnoj situaciji u Real Madridu, s kojim ima ugovor samo do ljeta iduće godine. Kako do obnove suradnje nije došlo, nagađanja o njegovom odlasku postala su intenzivna. Govorilo se da mu klub neće stajati na putu ako stigne adekvatna ponuda, no to se nije dogodilo bez obzira na interes Arsenala, Milana i Newcastlea”, navodi se u tekstu katalonskog lista.

Asensio se nadao da bi mu se barem status i minutaža mogli popraviti. Međutim, ništa nije promijenilo stav Carla Ancelottija da Asensiu da šansu. Naravno, u prilog mu nije išao ni meteorski razvoj Viniciusa Juniora, i činjenica da je Fede Valverde izrastao u jednog od najboljih veznjaka Europe.

Zimsko tržište je posljednja prilika da Real nešto zaradi od njega. U suprotnom, klub koji ugovori lične uslove sa igračem može da ga vodi bez odštete u lipnju.

Barca, na neki način, počinje raditi na misiji Marca Asensija prateći sljedeći razvoj događaja u Madridu. Sam igrač ne krije da je nezadovoljan, zbog čega mu konstantno stižu zvižduci s tribina.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!