NaslovnicaVijestiKATALONCI POSLALI SKAUTE: Srpski internacionalac na ljeto prelazi u Barcelonu!

KATALONCI POSLALI SKAUTE: Srpski internacionalac na ljeto prelazi u Barcelonu!

Katalonci poslali skaute! Srpski internacionalac na ljeto prelazi u Barcelonu! Barcelona je, kako izvještaji govore, poslala skaute da gledaju Luku Jovića u četvrtak navečer i nisu ostali razočarani kada je postigao pobjednički gl protiv Intera.

KATALONCI POSLALI SKAUTE

Frankfurt je napredovao u četvrtfinale Europske lige na račun talijanskih divova, a Jović je postigao jedini gol u dvije odigrane utakmice.

To mu je sada 22 gol ove sezone u 35 nastupa, dok ima još i sedam asistencija. Posuđeni igrač iz Benfice je nastavio da se etablira kao jedan od najboljih napadača u Europi ove godine.

Ne iznenađuje to što je ta forma dovela do interesa iz jednog od najvećih klubova na svijetu, a prema Mundo Deportivu, Barcelona je poslala skaute da ga pogledaju pobliže, dok traže napadače za ljetni prijelazni rok.

Osim Luis Suareza, katalonski divovi imaju zabrinjavajući nedostatak kvalitetne dubine, dok je urugvajski veteran napunio 32 godine prošlog mjeseca i morat će ga na kraju zamijeniti.

Zauzvrat, interes za Jovića bi imao smisla, jer on predstavlja dugoročnu zamjenu, kao i trenutačnu konkurenciju za mjesto, pa ostaje da se vidi da li je impresionirao Barcelonu dovoljno da osigura da oni na ljeto krenu sa ponudama za njega.

Činjenica da je Jović impresivan u smislu stvaranja golova za druge, kao i postizanja tih golova, može biti važan čimbenik za Barcu, jer će se na kraju morati žrtvovati na Nou Campu kao bi pomogao  igračima poput Lionel Messija i ostalih da postižu golove.

Imajući to na umu, zajedno sa činjenicom da su trojica dužnosnika iz Barcelone putovala u Milano u četvrtak, kao što je navedeno u izvješću iznad, čini se da bi Jović ovog ljeta bio razuman dodatak i pojačanje koje treba ozbiljno razmotriti.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!