NaslovnicaVijestiKatalonske novine kukaju zbog pobjede Reala: "Tako pobjeđuje VARdrid"

Katalonske novine kukaju zbog pobjede Reala: “Tako pobjeđuje VARdrid”

Real Madrid je u nedelju navečer pobijedio Real Sociedada sa 2-1 u gostima, te su nakon toga zasjeli na prvo mjestu u La Ligi, jer je Barcelona u petak odigrala remi bez golova protiv Seville.

Katalonske novine kukaju

Sada Barcelona i Real Madrid imaju isti broj bodova, međutim, klub iz Španjolske prijestolnice ima bolji međusobni omjer u La Ligi, a to je ono što se računa u Španjolskoj.

Možemo slobodno reći da momčad Zinedinea Zidanea nije odigrala najbolju utakmicu protiv Real Sociedada, ali su važnim golovima Sergija Ramosa i Benzeme došli do nova tri boda. Za Real Sociedad je rezultat smanjio Merino koji je postigao gol sedam minuta prije kraja utakmice, no ekipa iz Baskije nije mogla uraditi ništa više od toga.

Pobjeda Real Madrida je pokrenula lavinu komentara i naslova u naovinama koji su bili naklonjeni Barceloni. Naime, vodeći mediji u Španjolskoj Mundo Deportivo i Sport su na svojim naslovnicama aludirali na pomoć koju Los Blancosi imaju od sudaca u nastavku ove sezone, pogotovo u VAR sobi.

“Povećan je broj spornih sudačkih odluka u utakmicama Real Madrida u nastavku prvesntva i to im je išlo na ruku. Protiv Sociedada im je dosuđen sumnjiv penal, dok je domaćinima u tom susretu poništen gol zbog spornog ofsajda,” pisao je Mundo Deportivo, koji je stavio kontraverzni naslov ‘Made in Madrid’.

Dalje je Sport otišao i korak naprijed kada je naslovnica u pitanju, gdje su znali iskoristiti pjesmu navijača Reala “Asi, asi, asi gana el Madrid”, što znači “Tako pobjeđuje Madrid”. Španjolski Sport je u svom naslovu stavio “Asi, asi, gana el VARdrid”.

Real Madrid je u nedelju navečer poveo sa 1-0 sa golom Sergija Ramosa iz penala nakon što je dosuđen zbog prekršaja nad Viniciusom. U tom duelu je definitivno bilo kontakta, ali nismo sigurni da li je bio dovoljan za penala. 20 minuta kasnije je poništen gol Real Sociedada zbog pasivnog ofsajda u kojem je bio Merino. Definitivno je bio u ofsajdu, ali ostaje nedoumica da li je zapravo smetao Courtoisu, te da li je gol mogao biti priznat.

Mundo Deportivo je također primijetio da je Benzema kod drugog gola loptu dirao rukom, ali su suci na utakmici prosudili da to nije bilo dovoljno za poništavanje Benzeminog gola.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!