NaslovnicaVijestiKatalonski mediji otkrili kolika će biti Pjanićeva plata u Barci

Katalonski mediji otkrili kolika će biti Pjanićeva plata u Barci

Čini se kako je transfer Miralema Pjanića na Camp Nou već izvjestan, a tamošnji mediji su već otkrili i kolika će biti Pjanićeva plata u Barci.

kolika će biti Pjanićeva plata u Barci

Prelazak Miralema Pjanića, nogometnog reprezentativca Bosne i Hercegovine iz Juventusa u Barcelonu, skoro je završena stvar, pišu jutros mediji u Španjolskoj, pogotovo katalonski.

Prema navodima pojedinih, Pjanić je sa klubom sa stadiona Camp Nou dogovorio godišnju platu u iznosu od osam miliona eura, a ugovor bi trebao potpisati na četiri godine.

Navodno, preostali su detalji oko kojih će se dogovoriti čelni ljudi Juventusa i Barcelone, te će transfer biti realizovan, odnosno ozvaničen najkasnije do kraja sedmice.

Osim transfera Pjanića, prema pisanju portala u Kataloniji, u Barcelonu je dogovoren dolazak i Argentinca Lautara Martineza, nogometađa Intera. U transferu sa Interom trebali bi biti razmijenjeni Nelson Semedo i Carles Alena, dok bi u Juventus, kao zamjena za Pjanića, mogao Arthur Melo.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!