NaslovnicaVijestiKATASTROFA U NACIONALNOM CENTRU: Predsjednik nogometnog saveza seksualno zlostavljao mlade nogometašice!

KATASTROFA U NACIONALNOM CENTRU: Predsjednik nogometnog saveza seksualno zlostavljao mlade nogometašice!

Yves Jean-Bart koji je poznat kao ‘Dadou’ se suočava sa ozbiljnim optužbama. On je predsjednik nogometnog saveza Haitija od 2000. godine, a navodno je zlostavljao mlade nogometašice u nacionalnom centru.

seksualno zlostavljao mlade nogometašice

Incidenti su se navodno dogodili prije nekoliko godina, a ovu priču su objavili engleski mediji.

“On ima ‘posebnu’ djevojku koja radi u nacionalnom centru i vrši pritisak na ostale djevojke da imaju seks sa njim,” otkrila je jedna mlada nogometašica engleskim medijima.

“On dođe u nacionalni centar i snimi djevojke (žrtve). Odabere sebi jednu atraktivnu i pošalje svoju ‘posebnu’ djevojku da joj kaže da će biti izbačena. Naravno, mlada nogometašica bude u suzama, no ta ‘posebna’ djevojka zatim daje savjet da ode i razgovara sa Daduom. Nakon toga se događaju seksualna zlostavljanja,” otkriva svjedokinja za britanske medije.

Predsjednik nogometnog saveza Haitija je sve to naravno negirao:

“Nikada do sada nije bilo optužbi protiv nogometnog saveza, no nije bilo optužbi ni protiv osoblja, a ni protiv mene. Takva seksualna zlostavljanja su gotovo nemoguća u našem nacionalnom centru”, rekao je Jean-Bart.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!