NaslovnicaVijestiKATASTROFA - TOTTENHAM U RASPADU: Evo što je Pochettino rekao svojim igračima...

KATASTROFA – TOTTENHAM U RASPADU: Evo što je Pochettino rekao svojim igračima nakon poraza od Bayerna u Ligi prvaka!

Tottenham je pretrpio ponižavajuću noć u Europi protiv Bayerna iz Munchena. Mauricio Pochettino priznaje da u svlačionici nije rekao ništa nakon što je Tottenham izgubio čak 7-2 prvaka Bundeslige.

KATASTROFA

Nijemci su sravnili Tottenham sa bivšim igračem Arsenala Serge Gnabryjem koji je postigao četiri od sedam golova.

Bilo je to ponižavajuće za Pochettina, koji je već priznao da su stvari ove sezone u Tottenhamu vrlo teške i bit će to težak posao vratiti se nakon ove utakmice.

Totenham je zapravo preuzeo vodstvo u toj utakmici, a oni su na poluvremenu zatim gubili sa 2-1, ali Gnabry je postigao svoja četiri gola između 53. i 88. minute kako bi uništio ekipu iz sjevernog Londona.

Nakon utakmice je Pochettino priznao kako nije imao šta reći svojim igračima.

“Sada je teško razgovarati”, rekao je. “Ništa nisam rekao. Moramo ostati zajedno.”

“To je situacija u kojoj moramo biti mirni i razgovarat ćemo sutra, ali ne danas.”

“Ne osjećamo se baš dobro. Jako smo razočarani. Sada je trenutak kada trebamo biti mirni i ne pogriješiti nakon ovog rezultata.”

“Važno je ostati miran. Nećemo ništa popraviti vikanjem, kada je emocija još uvijek u nama.”

Sin Heung-Min je doveo Tottenhama u vodstvo u 12. minuti prije nego št oje Joshua Kimmich izjednačio tri minute kasnije.

Robert Lewandwoski je doveo Bayerna u vodstvo i preokret do kraja prvog poluvremena, prije nego što je Gnabry u 35 minuta postigao četiri gola.

Bivši vratar Spursa Paul Robinson vjeruje da Pochettino sada ima velikih problema.

“Potpuno neugodna noć za Tottenham”, rekao je za Sky Sports.

“Pochetino ima velikih problema. Jasno je da nešto nije u redu. Izgledaju rastavljeno i nezadovoljno. Kad su gubili sa dva ili tri gola razlike nije bilo nikakve borbe.”

“Tottenham je bio strašan. To je neprihvatljivo. Kapitulirali su. Nisu imali vođu na terenu. Nisu imali kičmu, nisu se borili. Bio je to vrlo zabrinjavajući nastup.”

Najnovije vijesti

Stefan Ristovski uputio poruku navijačima Rijeke: “Ne mrzim vas, ali ste...

0
Dinamo je ostvario nevjerojatan preokret u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, pobijedivši Rijeku rezultatom 2:1, čime im je pobjegao na četiri boda, tri kola...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!