NaslovnicaVijestiKATASTROFALAN POČETAK LIGE PRVAKA: Real Madrid oborio neželjen klupski rekord!

KATASTROFALAN POČETAK LIGE PRVAKA: Real Madrid oborio neželjen klupski rekord!

Real Madrid je večeras razočarao svoje navijače odigravši samo 2-2 protiv Club Bruggea u drugom kolu grupne faze Lige prvaka, te su se ponovo pojavile špekulacije kako su dani Zinedineu Zidaneu na klupi ‘kraljevskog’ kluba odbrojani.

Real Madrid oborio neželjen klupski rekord

Naravno, mnogi žele vidjeti kako trener njihovog tima dobija šansu da popravi stanje u kojem se njegov tim nalazi, ali odugovlačenje ponekad samo može dodatno pogoršati stvar.

Nad Santiago Bernabeom se trenutno nadvio veliki duh u obliku Josea Mourinha, koji kao da samo čeka novi poziv predsjednika Florentina Pereza kako bi se vratio u bivši klub. Teško je reći da li bi to bila pametna odluka za čelnike Los Blancosa, ali kako stvari stoje, to se čini neizbježnim potezom.

Perez je definitivno nakon večerašnje utakmice dobio samo još jedan novi razlog da porazgovara i uputi kritike na račun Zinedinea Zidanea, nakon što je vjerovatno isto učinio i nakon poraza protiv Paris Saint-Germaina u prvom kolu grupne faze (0-3).

Koliko je njegov klub ubilježio loš start u novu sezonu kada je u pitanju Liga prvaka dovoljno pokazuje podatak da prvi put u povijesti nisu uspjeli slaviti u prve dvije utakmice grupne faze ovog takmičenja. Naravno, još uvijek imaju razumne šanse za prolazak u nokaut fazu, ali sa prvog mjesta vjerovatno ne.

Vidljivo je i na terenu kako je atmosfera među igračima loša, te ukoliko ne pobijede Galatasaray u narednom kolu, bit će im ugrožen i prolazak grupne faze. Čini se kao da svi samo čekaju sljedeći loš rezultat kako bi vidjeli da li će Zidane dobiti otkaz, a ostaje nam da vidimo da li će se to dogoditi uskoro.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!