NaslovnicaVijestiKazna Barceloni za transfer Griezmanna? Iznos je bizaran i sramotan

Kazna Barceloni za transfer Griezmanna? Iznos je bizaran i sramotan

Španjolska nogometna federacija (RFEF) utvrdila je da je u slučaju transfera Antoinea Griezmanna Barcelona prekršila pravila a kazna koju će Barcelona dobiti više zvuči kao šala nego li ozbiljne “obrazovne” mjera.

Španjolska nogometna federacija (RFEF) konačno je uvela sankcije u slučaju Antoinea Griezmanna, u kojem je uprava madridskog Atletica smatrala da je Barcelona nezakonito kupila njihovog igrača i, kao rezultat toga, morala bi platiti veći iznos za otkupnu klauzulu nego što je platila ovo ljeto. Kao što je poznato, Griezmannova klauzula o otkupu iznosila je 200 milijuna eura do 1. srpnja, a Atletic je uvjeren da bi Barcelona trebala platiti taj iznos, a ne 120 milijuna eura, jer je Barca razgovore s Griezmannom započela već u ožujku.

Šok u francuskom prvoligašu: Veliki talenat kluba ukrao skupocjeni sat od saigrača

RFEF je utvrdio da je Barcelona prekršila pravila te ih je kaznila ali kazna koju su dobili je smiješna i iznosi – 300€.

“S obzirom na ekonomsku sposobnost kluba i visinu kazne, sindikalni odbor svjestan je da je novčana kazna u iznosu od 300 dolara samo simbolične prirode i neće naštetiti sankcioniranom klubu. Također neće odvratiti ostale klubove da u budućnosti ne krše pravila saveza “, objavili su iz saveza dodajući da nemaju nikakvih dokaza ili razloga za drastičniju kaznu.

Stvar, međutim, nije gotova. Vjerovali ili ne, Barcelona je uložila žalbu na presudu, inzistirajući da nisu prekršili pravila i da je izrečena novčana kazna u iznosu od 300 eura stoga neopravdana.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!