NaslovnicaVijestiŠok u francuskom prvoligašu: Veliki talenat kluba ukrao skupocjeni sat od saigrača

Šok u francuskom prvoligašu: Veliki talenat kluba ukrao skupocjeni sat od saigrača

U Francuskoj je prije nekoliko tjedana izbila afera kada je novom članu ekipe Nice, Kasperu Dolbergu ukraden ručni sat vrijedan 70 000 eura, a još je šokantnije bilo utkriće tko je ukrao dragocjeni sat.

Francuski mediji prije nekoliko tjedana izvijestili su da je novi napadač Nice, Kasper Dolberg, samo nekoliko dana nakon dolaska u francuski klub otkrio da mu je nepoznati počinitelj ukrao ručni sat vrijedan 70 000 eura tijekom treninga ekipe u svlačionici kluba.

NE TRAŽI NIKAKAV NOVAC: Keisuke Honda poručio velikanu iz Premier lige da ga dovedu!

Dolberg je krađu prijavio policiji, a nekoliko francuskih medija je izvijestilo da je počinitelj sam priznao svoj postupak – a to je navodno Dolbergov suigrač Lamine Diaby-Fadiga, tek 18-godišnji tinejdžer, kojeg smatraju najvećim talentom u ekipi Nicea.

Diaby-Fadiga je navodno priznao krađu vodstvu kluba, ispričao se Dolbergu i treneru Patricku Vieiru i obvezao se platiti Dolbergu punu vrijednost sata, kojeg je već u međuvremenu prodao.

U Nici se još uvijek istražuju okolnosti nezamislivog ponašanja tinejdžera koji je član kluba od svoje 13 godine. Francuski mediji izvijestili su da Diaby-Fadigu prijete i optužnicom za krađu i prijevremenim raskidom ugovora zbog grubog kršenja zakona.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!