NaslovnicaVijestiNE TRAŽI NIKAKAV NOVAC: Keisuke Honda poručio velikanu iz Premier lige da...

NE TRAŽI NIKAKAV NOVAC: Keisuke Honda poručio velikanu iz Premier lige da ga dovedu!

Bivši veznjak CSKA Moskve i AC Milana, te reprezentativac Japana Keisuke Honda postavio je jako zanimljivu poruku na svom službenom twitter profilu.

Honda se ponudio Manchester Unitedu

Naime, on je ponudio pomoć Manchester Unitedu, poručivši im kako je spreman zaigrati za ‘Crvene vragove’, te za zauzvrat ne traži nikakvu platu. Napisao je: “Pošaljite mi ponudu, ne tražim novac, već želim igrati u sjajnom timu sa sjajnim suigračima.”

Manchester United nije baš najbolje krenuo u novu sezonu. U prvih šest odigranih utakmica ubilježili su dvije pobjede, dva poraza, te dva puta su odigrali neriješeno. Loš početak u Premier ligi svakako nije zasjenila ni njihova utakmica u Liga kupu protiv niželigaša Rochdalea, u kojoj su slavili tek nakon boljeg izvođenja penala.

Pored rezultatske krize, klub je trenutno i u krizi povreda, i to pred jako važan susret protiv Arsenala, koji je na rasporedu u ponedjeljak. ‘Crveni vragovi’ neće moći računati na najveće zvijezde tima Paula Pogbu, Anthonyja Martiala i Marcusa Rashforda.

[SRETNI PETAK] Otvori račun i uzmi 100€ bonusa dobrodošlice

Odmah iskoristi ekskluzivnu promociju koja vrijedi samo u petak do 23:59, otvori račun za klađenje i uzmi 100€ besplatnog bonusa dobrodošlice!


To je primjetio i sam Honda, koji ima 33 godine i na zalasku je svoje profesionalne karijere. On je trenutno bez kluba, a posljednji angažman je imao u Melbourne Victoryju iz Australije, gdje se zadržao samo jednu sezonu, ali je na 20 nastupa uspio postići sedam golova.

Na vrhuncu svoje karijere ofanzivni veznjak je nastupao za CSKA Moskvu, iz koje je 2014. godine otišao besplatno u AC Milan, gdje je igrao naredne tri godine. Za reprezentaciju Japana je skupio ukupno 98 nastupa i postigao 37 golova u periodu od 2008. do 2018. godine.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!