NaslovnicaVijestiKćerka Johna Terryja upropastila veliki transfer u Rusiju: Evo zašto je Englez...

Kćerka Johna Terryja upropastila veliki transfer u Rusiju: Evo zašto je Englez odbio prelazak u Spartak Moskvu!

Kćerka Johna Terryja je navodno prekinula veliki transfer svog oca u Spartak Moskvu. Terry je bio podvrgnut liječničkim pregledima sa Spartakom iz Moskve u Italiji na početku sezone 2018/19 nakon završene sezone sa Aston Villom.

Međutim, odbio je transfer u klub u posljednjih trenutak nakon obiteljskog sastanka, gdje su odlučili da odlazak iz Engleske ‘nije pravi potez’.

Očekivalo se da će potpisati mega dvogodišnji ugovor u 37-oj godini, sve dok njegova kćerka nije bila uznemirena u školi zbog sigurnosti svog oca u Rusiji.

“Ravnatelj škole zvao se John”, otkriva agent Marco Trabucchi.

“Rekli su da mu je kćer pala na pod, urlajući da tata odlazi u Moskvu. Po ulici su šetali polarni medvjedi i nikada se više neće vratiti.”

Govoreći o tadašnjoj Terryjevoj odluci, tadašnji šef moskovskog Spartaka Massimo Carrera je rekao: “Pokušali smo uvjeriti Terryja. Razgovarao sam sa njim. Objasnio je svoju odluku.”

“Njegov prioritet je bio ostati sa obitelji. Htio se preseliti, ali njegova obitelj je odbila, pa je ostao. Moramo poštivati njegov izbor.”

“Nažalost, naš ključni branič Gigot se ozlijedio. Ne mislimo da bi bilo pametno potpisati mladog igrača ili nekoga ko nije dovoljno pouzdan. Previše smo se umiješali u ovu Terry stvar. Mislili smo da ga možemo uvjeriti. Sve je to prošlost sada.”

Nekoliko mjeseci nakon što se odlučio za prelazak u Rusiju, Terry se povukao iz nogometa prije nego što je krenuo u treniranje. Vratio se u Villu kao broj 2 Deanea Smitha.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!