NaslovnicaVijestiKepa Arrizabalaga napušta London: Chelsea nudi Španjolca + 25 milijuna funti za...

Kepa Arrizabalaga napušta London: Chelsea nudi Španjolca + 25 milijuna funti za jednog od najboljih u ovom trenutku!

Chelsea je navodno obavijestio Atletico Madrida da su spremni uključiti Kepa Arrizabalagu u transfer ponudu za vratara Jan Oblaka.

Kepa Arrizabalaga napušta

Nakon što nije uspio impresionirati od svog prelaska u Chelsea 2018. godine, Arrizabalaga će možda napustiti Stamford Bridge tijekom ljetnog prijelaznog roka.

Međutim, naći klub zainteresiran za plaćanje 72 milijuna funti koje je Chelsea platio za Španjolca, bit će vrlo teško, što naizgled rezultira time da su Plavci zainteresirani za razmjenu.

Prema pisanju El Chiringuita, divovi iz Premier lige su spremni napraviti zamjenski dogovor u koji uključuju Arrizabalagu plus 25 miijuna funti kako bi doveli Jan Oblaka.

Iako je Oblaku preostalo više od tri godine ugovora, Atletico je možda otvoren za prodaju internacionalca Slovenije po pravoj cijeni.

U skladu s tim, ekipa iz La Lige će zahtijevati veću naknadu od Chelseaja, svjestan da je cijena Arrizabalage opala u posljednjih par mjeseci.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!