NaslovnicaVijestiKerlon: Balotelli je dobar momak, ali sjećam se da nam je urinirao...

Kerlon: Balotelli je dobar momak, ali sjećam se da nam je urinirao po kopačkama

Bivši veznjak Intera, Brazilac Kerlon Moura Souza, izjavio je da je njegov bivši suigrač Mario Balotelli ‘veoma dobar momak’, ali je i otkrio da je napadač imao bizarnu naviku uriniranja po kopačkama svojih suigrača u svlačionici.

mario balotelli

Kelron je u Inter stigao 2008. godine, ali nije uspio upisati nijedan nastup za nerazzurre. Klub ga je slao na posudbe u Chievo, Ajax, Paranu, te u Nacional NS, prije nego što je 2012. godine konačno otišao iz Intera.

27-godišnjak se prisjetio vremena koje je proveo zajedno sa Balotellijem, te je priznao da se talijanski reprezentativac na neobičan način šalio sa ostalim suigračima.

“Balotelli je veoma dobar momak i izvanredna osoba, ali radio je neke nevjerovatne stvari izvan terena”, rekao je Kerlon za brazilski ESPN.

“Imao je naviku dolaska na trening puno ranije nego ostali, te je urinirao na kopačke svih igrača, to je bilo jako smiješno.”

“Nikad nisam vidio klinca od 18 godina da radi nešto tako a da se ne izvini za to, pa čak ni Juliju Cesaru ni Maiconu.”

Kerlon, od kojeg se voma mnogo očekivalo nakon što je napustio Cruzeiro i stigao u Italiju, sjetio se i svog perioda u klubu iz Milana.

“Odradio sam pola sezone u Interu pod vodstvom Josea Mourinha, ali nikada nisam ni pokušao driblati ostale, kao što sam to radio u prethodnom klubu. Svi su bili visoki i jaki, tako da je bilo previše rizično i pokušati nešto slično. Kada bi me Materazzi udario, odletio bih sa terena.”

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!