NaslovnicaVijestiKevin Campbell predložio Arsenalu da dovede zvijezdu Barcelone za 70 milijuna eura!

Kevin Campbell predložio Arsenalu da dovede zvijezdu Barcelone za 70 milijuna eura!

Menadžer Arsenala Mikel Arteta je ušao u utrku za potpis fenomenalne zvijezde Barcelone Frankieja de Jonga. To je prema riječima bivšeg napadača Arsenala Kevina Campbella, koji vjeruje da bi De Jong bio brilijantan uz Thomasa Parteya u veznom redu.

Barcelona je 2019. godine osigurala usluge De Jonga iz Ajaxa u zapanjujućem ugovoru vrijednom 77 milijuna eura, koji bi kroz dodatke mogao porasti za dodatnih 11 milijuna.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

24-godišnji nizozemski veznjak važan je dio prve momčadi Barcelone otkako je stigao na Camp Nou, ali njegova je budućnost posljednjih tjedana dovedena u pitanje.

De Jong, koji je pod ugovorom sa Barcelonom do 2026. godine, bio je jako povezan sa Unitedom uoči otvaranja prijelaznog roka u siječnju.

Otac nizozemskog reprezentativca, John de Jong, nedavno je potvrdio da se svih pet najboljih europskih klubova javilo u vezi njegovog sina.

Campbell je sada inzistirao da bi se De Jong, koji se procjenjuje na oko 70 milijuna eura, stvarno uklopio u momčad Mikela Artete u Arsenalu.

“Želio bih De Jonga ako nemate ništa protiv. Volio bi ga vidjeti u Arsenalu,” rekao je Campbell.

“On je jedini igrač koji bi se stvarno uklopio u momčad Mikela Artete. Uklopio bi se bez napora. Mislim da bi bio brilijantan uz Thomasa Parteya.”

“Da li bi htjeli sklopiti taj posao? Barca sada želi još jednog napadača, Aguero se povukao. Ima mjesta za Aubameyanga.

“Slušajte, na kraju krajeva, ako žele poslovati, a Aubameyang želi otići – odradite taj posao. Napravite malo mjesta na tom računu za plaće.”

Prema izvješćima u Španjolskoj, De Jong je imenovan među igračima Barcelone koji bi se mogli prodati.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!