NaslovnicaVijestiKevin Kuranyi registarske tablice platio 10.000 eura

Kevin Kuranyi registarske tablice platio 10.000 eura

Kevin Kuranyi registarske tablice platio 10.000 eura. Prava “drama” oko registarskih pločica napokon je završila. Kevin Kuranyi vratio se ovog ljeta u Njemačku, potpisao je za Hoffenheim, došao je iz moskovskog Dynama, a jedna od stvari koje je morao napraviti jest registrovati auto.

Kevin Kuranyi registarske tablice platio

Na policiji je tražio posebne oznake, ali nije ih mogao dobiti jer su bile zauzete. Sada je pronašao vlasnika, odnosno vlasnicu željenih, radi se o arhitektici Juliji Klumpp.

“Julijina teta radi u domu za nezbrinutu djecu pa sam donirao 10.000 eura”, rekao je Kuranyi.

Famozne pločice imaju oznaku ‘S-KK 22’, njegovi inicijali i broj koji nosi na dresu, dok S označava grad Sinsheim u kojem igra Hoffenheim. Kuranyjiju baš i ne, odigrao je 10 utakmica u Bundesligi ove sezone, a još nije zabio.

Kuranyi je počeo igrati nogomet 1988. za Serrano FC u Brazilu, kad je imao šest godina. 1993. je prebačen u klub Las Promesas, gdje je igrao godinu dana prije odlaska natrag uSerrano FC. Kuranyi se vratio u Las Promesas 1996. 1997. se preselio u Njemačku, u juniorsku momčad VfB Stuttgarta. Nakon nekoliko nastupa u Njemačkoj U-21 reprezentaciji , potpisao je svoj prvi profesionalni ugovor za VfB Stuttgart 2001.

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

Igrao je 99 utakmica za VfB Stuttgart i zabio 40 golova. Također je sudjelovao u 22 utakmice europskih natjecanja i zabio 10 golova. 2002./03. sezone Bundeslige, bio je najbolji strijelac i zaslužan je za Stuttgartovo drugo mjesto u ligi. VfB Stuttgart je napustio 2005.

Tijekom ljeta nakon što je otišao u Schalke 04 potpisivanjem ugovora 2009./10. U 2010. odlazi u ruski Dinamo. Za FK Dinamo Moskva je Kuranyi postigao 50 golova u 123 utakmica. Nakon Rusije, Kuranyi se ponovo vraća u Njemačku, da igra za TSG 1899 Hoffenheim u 2015.

Kuranyi je debitirao za Njemačku tijekom EP-a 2004 kvalifikacijama protiv Litve. Igrao je za svoju zemlju finalu turnira i na Konfederacijskom kupu 2005., ali zbog loše forme u sezoni 2005./06., nije bio izabran za Svjetsko prvenstvo 2006. u Njemačkoj. 11. listopada 2008., Kuranyi je bio izostavljen iz momčadi prije utakmice s Rusijom.

Nakon gledanja prvog poluvremena sa tribina zajedno s drugim ne izabranim igračima, na poluvrmenu je napustio stadion i nije se vratio u hotel reprezentacije. Nakon incidenta, trener njemačke reprezentacije Joachim Löw je rekao da nikada ne bi ponovno odabrao Kuranyi za reprezentaciju.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!