NaslovnicaVijestiKieran Trippier se oprostio od navijača Atletica. Evo koliko će zarađivati u...

Kieran Trippier se oprostio od navijača Atletica. Evo koliko će zarađivati u Newcastleu!

Kieran Trippier bi trebao zarađivati ​​oko 9 milijuna eura godišnje ako se dovrši njegov transfer u Newcastle. Engleski branič se navodno približava povratku u Premier ligu i činilo se da se oprostio od navijača Atletico Madrida nakon pobjede od 2-0 nad Rayom Vallecanom u nedelju.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Trippier je na meti Newcastlea otkako ih je preuzeo Fond za javna ulaganja Saudijske Arabije i izgleda da su spremni učiniti bivšeg igrača Tottenhama svojim najplaćenijim igračem.

Ruben Uria iz Goala kaže da je Newcastle ponudio Trippieru plaću od devet milijuna eura i da mu Atletico neće stajati na putu unatoč tome što ga nisu imali potrebe prodavati.

Što se tiče naknade za transfer, navodi se kako će Newcastle platiti između 30 i 35 milijuna eura za desnog beka i uvjereni su da će dogovoriti naknadu i postići dogovor.

Simeone se nada da će Trippier ostati nakon što je pomogao Atleticu da osvoji La Ligu u prošloj sezoni, ali kaže da to ne ovisi o njemu.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!