NaslovnicaVijestiKim Kardashian optužena da je 'proklela' PSG nakon što je prvak Francuske...

Kim Kardashian optužena da je ‘proklela’ PSG nakon što je prvak Francuske izgubio od Rennesa

Kim Kardashian i njezin sin, Saint, završili su posljednji dio svoje europske nogometne turneje u nedjelju navečer, ali prisutnost američkog društva nije se baš pokazala kao sretna amajlija za timove koji su je ugostili.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Prošlog četvrtka obitelj Kardashian bila je prisutna na stadionu Emirates kada je Arsenal ispao iz Europske lige nakon što ga je Sporting Lisabon pobijedio na jedanaesterce.

Svoje putovanje nastavili su u nedjelju otputovavši na Park prinčeva kako bi prisustvovali utakmici između PSG-a i Rennesa.

Sedmogodišnji Saint dobio je prvoklasan tretman u francuskoj prijestolnici jer mu je bilo dopušteno biti uz teren, a čak se mogao i fotografirati sa superzvijezdom PSG-a Kylianom Mbappeom.

Slike obitelji kako uživaju u zajedničkom iskustvu prije utakmice uskoro su počele kružiti društvenim mrežama. Kardashian je kasnije na Instagramu zahvalila PSG-u što je ‘ostvario snove njene djece’.

Nažalost, ne može se pobjeći od činjenice da se čini da su Kardashiani nešto kao loš znak za bilo koji tim koji odu gledati.

Prije nedjeljnog susreta, PSG nije izgubio utakmicu Ligue 1 na svom domaćem stadionu 715 dana.

Da stavimo tu brojku u perspektivu, Lionel Messi – koji je u klubu više od 18 mjeseci – nikada nije okusio poraz u ligi na Parku prinčeva kao igrač PSG-a.

No, sve se promijenilo kada su se pojavili Kardashiani!

Gosti su na poluvremenu postigli gol preko Karla Toko Ekambija i Arnauda Kalimuenda i prekinuli PSG-ov niz od 35 utakmica bez poraza kod kuće u Ligue 1.

Iako momčad Christophea Galtiera u posljednje vrijeme nije bila baš u sjajnoj formi, rezultat je ipak bio veliko iznenađenje.

S obzirom na to da je Kardashian u samo nekoliko dana bila prisutna na nekoliko iznenađenja na dvije utakmice visokog profila, nije trebalo dugo da se na Twitteru pojave teorije zavjere o ‘Kardashianovom prokletstvu’.

Kao što se za američkog repera Drakea godinama govorilo da donosi lošu sreću sportskim timovima, fanovi smatraju da je Kim Kardashian sada krenula njegovim stopama.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!